O nama

Gastro Klub Pula je prostor koji je osmišljen kao svojevrsni klub u kojem se druže svi ljubitelji hrane. Ovdje se sastaju svi oni koji žele učiti o hrani i oni koji svoje znanje žele podijeliti. Koncept je osmišljen kao edukacijski centar i mjesto susreta ljubitelja hrane. Iza ovoga projekta stoji gastro chef Dragan Jovanović i njegova supruga Verica Jovanović koji su široj javnosti poznati kao finalisti kulinarskog Gastro showa “Tri, dva, jedan, kuhaj!”. Kako Dragan ističe oduvijek je htio otvoriti klub u kojem bi se okupljala ekipa koja voli kuhati i dijeliti savjete. Ta ideja je danas izrasla u pravi projekt “GlastroKlubPula”. Osim Dragana i Verice ovdje se svakako trebaju spomenuti i poznata kuharska lica poput Ivana Pažanina, Davida Skoke, Hrvoja Zirojevića i dr. Intencija svih chefova tijekom održavanja radionica je ta da polaznici na radionicama steknu sva teorijska i praktična iskustva kako bi što lakše kao gotovi kuhari, pronašli posao i bili kvalitetno obučeni i spremni za rad.

Gastro Klub je svojevrsni klub u koji su dobrodošli svi zaljubljenici u hranu, ovdje se sastaju ljudi koji žele učiti o hrani i oni koji svoje znanje žele podijeliti. Organiziramo radionice na mjesečnoj razini, te polaznici svakoga puta dobivaju znanje iz drugog kuharskog područja. Trendovi u ugostiteljstvu i kuharstvu mijenjaju se stalno kao i pristup prema namirnicama, stoga je važno za one koji žele ostati u trendu s kuharskim znanjem da pohađaju radionice ovakvoga tipa. Osim kuharskih radionica u Gastro Klubu možete pronaći i sitni kulinarski inventar, iznimno kvalitetne japanske i francuske noževe, ali i vrhunska maslinova ulja, tartufe, pića, pa čak i interesantnih začina kao što je, recimo, fermentirani češnjak. Sitni inventar se odnosi na vaš vlastiti dom, ali i za hotele, restorane, spa i wellnese, caffe i beach barove - veliki izbor tanjura, čaša, pribora za jelo - više od 10. 000 proizvoda redom vrhunske kvalitete!

Ponosni smo zastupnici renomirane talijanske linije Mepra, pa ćete kod nas naći velik izbor njihovog pribora i setova. Osim opreme za ugostitelje u našoj ponudi možete pronaći i ekskluzivna pića, tartufe, Callebaut čokolade i mnoge druge zanimljive proizvode i začine- Sponzori kluba su renomirane tvrtke Mehrzer, Fusio, Kotany i Salvia, a Trapan, Vina Tomaz i Matošević prijatelji vinari. Od nedavno surađujemo i sa Franck, Cosy & Trendy, Abuelo, Didi te Callebaut. Uz sve navedeno, Draganova je želja da 'Gastro klub' postane najbolji edukacijski centar za sve one koji su „gladni“ znanja o kulinarstvu.