Djelatnosti

• Prodaja gastronomskog inventara za hotele, restorane, wellnese, kafiće, beach barove
• Edukacije s poznatim kuharima; tradicionalna, moderna, molekularna kuhinja

Naša je misija održavati radionice i tečajeve kuhanja s poznatim kuharima, razne prezentacije, degustacije i druge zanimljive događaje. Za sve ljubitelje gastronomije i kuhanja naše su radionice izvor zabave i učenja, ali i ljubavi prema hrani i kuhanju. Učimo nove tehnike pripreme namirnica, zajedno izrađujemo jelovnike i slijedove i radimo na poboljšanju kulinarskih vještina. Gosti naših radionica su poznati hrvatski kuhari koji su stručnjaci za obradu namirnica, od ribe i mesa, do tjestenine i povrća kojima se služe u tradicionalnoj kao i modernoj, pa čak i molekularnoj kuhinji.

Osim radionica i savjetovanja, jedan od koncepta koji želimo razviti kroz neko vrijeme je i koncept studijskog snimanja. Studijsko snimanje omogućilo bi polaznicima da od kuće usavršavaju svoje znanje i jela. Radi potreba marketinga u suradnji s “Medvid produkcijom” odradili smo snimanje za tri radionice ( na tim radionicama bili su Ivan Pažanin, David Skoko, Željka Klemenčić). Same reakcije polaznika bile su odlične, osim što će sebe vidjeti na videu i dobiti odličnu uspomenu koja će ih uvijek podsjećati na radionicu dobili su i znanje koje u tom videu mogu pogledati i nanovo se podjetiti neki jela. Taj koncept naveo nas je na razmišljanje da naše znanje i ljubav o hrani i namirnicama prenesemo putem videa. Dragan je vrlo rado pozvan gost na brojnim festivalima diljem Hrvatske, gdje kuha uz bok s brojnim renomiranim chefovima kao što si Veljko Barbieri, Luka Nižetić I Ana Ugarković. Stoga je ideja o studiju I opremanju došla kao zadnja u nizu uspjeha chefa Dragana.

Gastro Klub je ekskluzivni uvoznik za talijansku tvrtku koja proizvodi sitni kulinarski inventar, iznimno kvalitetne japanske i francuske noževe, ali i vrhunskog maslinovog ulja, tartufa, pića, pa čak i interesantnih začina kao što je, recimo, fermentirani češnjak. Sponzori kluba su renomirane tvrtke Mehrzer, Fusio, Kotany i Salvia, a Trapan, Vina Tomaz i Matošević prijatelji vinari. Uz sve navedeno, Draganova je želja da 'Gastro klub' postane najbolji edukacijski centar za sve one koji su „gladni“ znanja o kulinarstvu

MEPRA, MEHRZER, FUSIO, KOTANY, FRANCK, SALVIA, GLOBAL, GIFFARD, MEUKOW, AGROPOŠTA, CALLEBAUT, CHARTREUSSE, COSY & TRENDY, ABUELO, DIDI, TRAPAN, MATOŠEVIĆ i mnoge druge renomirane tvrtke naši su sponzori, partneri i prijatelji. – istaknuti logotipe najbolje – biti će najuočljivije!